Keresés eredménye

A találat a megadott Art. tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Módosult az Art.
Kérdés: Milyen hatása van az Art. módosításának a társadalombiztosítással kapcsolatos nyilvántartásokra és bevallásokra?
Részlet a válaszból: […]járulékadatokról az adatszolgáltatást január-március hónapokról az áprilisi bevallással egy időben, összevontan és elektronikusan kell teljesíteni. Az áprilisi és az azt követő havi adatszolgáltatásokat kizárólag elektronikusan lehet beadni. A2006. április 30-a után esedékes egyéb bevallások - pl. áfabevallás - szintén kizárólag elektronikusan teljesíthetők. A havi járulékbevallás benyújtását önként választók Lehetőség van arra, hogy bárki, akit nem kötelez a törvény, úgy döntsön, hogy már 2006 áprilisától havonta nyújtja be a járulékbevallást. Ezt a szándékot be kell jelenteni az adóhatósághoz 2006. január 1. és 2006. április 30-a között. A választásra irányuló nyilatkozat nem vonható vissza. Önmagában az ügyfélkapun történő regisztráció és annak[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2006. január 24.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 1297
Kapcsolódó tárgyszavak: , ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,