tb Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

Jognyilatkozat

Szöveg nagyítása Szöveg kicsinyítése Nyomtatás

Ez a tarsadalombiztositasilevelek.hu honlap közleménye.

A tulajdonos/üzemeltető a szolgáltatás használatából eredő esetleges károkért, valamint a weboldalon elhelyezett hirdetésekért felelősséget nem vállal. A honlap(ok) tartalma és annak formai megjelenési elemei a szerző jogi törvény védelme alatt áll. A tartalom felhasználása a forrás megjelölésével, továbbközlése az üzemeltető előzetes írásbeli engedélyével történhet.

A tarsadalombiztositasilevelek.hu tulajdonosa és üzemeltetője, a Hírtőzsde Holding Zrt. védi a látogatók személyes adatait, tiszteletben tartja a felhasználók információs önrendelkezési jogát. Az üzemeltető bizalmasan kezeli a látogatók személyes adatait és megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely garantálja az adatok biztonságát.
A honlap működtetése során rögzítjük a felhasználók IP-címét, amelyből bizonyos esetben következtetni lehet a felhasználó személyére. Az adatmentésnek technikai célja van, elengedhetetlen a rendszer folyamatos működéséhez, ám a naplóállományok elemzése során ezeket az adatokat más információval nem kapcsoljuk össze.

A honlap látogatói és előfizetői a honlapon minden esetben munkahelyi e-mail címüket kötelesek megadni. A honlap használói az e-mail címük és telefonszámuk megadásával hozzájárulnak ahhoz, hogy technikai, számlázással kapcsolatos vagy kereskedelmi üzeneteket küldhessen nekik a tarsadalombiztositasilevelek.hu-t tulajdonló Hírtőzsde Holding Zrt. és tulajdonosi-kiadói érdekköre, úgymint az Értesítő és Közlönykiadó Kft., az OVI Országos Vezetőképző Intézet Kft., a Feketelista Adatbank Kft.

A tarsadalombiztositasilevelek.hu szolgáltatás látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják, a regisztráció nyújtotta plusz szolgáltatásokat önként veszik igénybe.
Létezik olyan része a tarsadalombiztositasilevelek.hu-nak, amely személyes adatok megadásával egybekötött regisztráció nélkül nem használható. Ezen esetekben a felhasználó önként dönt a szolgáltatás igénybevételével az adatainak szolgáltatásáról is.
 

Nyomtatás Főoldalra Nyomtatás Nyomtatás A lap tetejére A lap tetejére