tb Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

A találat a megadott felsőfokú végzettség tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

A találat: Oklevéllel nem rendelkező, államvizsgát tett fiatal minősítése

Kérdés: Felsőfokú végzettséggel rendelkezőnek minősül-e az a sikeres államvizsgát tett fiatal, aki középfokú nyelvvizsga-bizonyítvány hiányában még nem kapta meg a főiskolai diplomáját?
Részlet a válaszból: […]feltételt nem állapít meg, az oklevél kiadásához a hallgatónak be kell mutatnia azt az okiratot, amely igazolja a nyelvvizsga letételét. Nyelvvizsga-bizonyítvány hiánya esetén - kérelemre - igazolás adható ki, amely a záróvizsga eredményes letételét igazolja. Előfordulhat olyan eset is, hogy a munkavállalás során a felsőoktatásban megszerzett ismeretek a fiatal munkavállaló számára a végzettségi szintet és szakképzettséget igazoló oklevél nélkül is hasznosíthatók. Ilyenkor a felsőoktatásban folytatott tanulmányok elvégzését, a tantervben előírt tanulmányi és vizsgakövetelmények és az előírt szakmai gyakorlat - a nyelvvizsga letétele, a szakdolgozat, diplomamunka elkészítése kivételével - teljesítését, továbbá az előírt kreditek megszerzését a végbizonyítvány[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2008. október 14.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 2350
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: