Keresés eredménye

4 találat a megadott adategyeztetési eljárás tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Rokkantsági nyugdíj folyósítása alatt szerzett szolgálati idő
Kérdés: Milyen lehetőségei vannak annak a személynek, aki 2005 és 2011 között rokkantsági nyugdíjasként dolgozott, de az adategyeztetés során ezeket a munkában töltött éveket nem fogadták el?
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2017. december 12.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 5611
Kapcsolódó tárgyszavak:
2. találat: Adategyeztetési eljárás
Kérdés: Felülírhatóak az adategyeztetési eljárás alapján határozattal megerősített adatok, vagy az ebben nem rögzített időszak, kereset a nyugdíj szempontjából véglegesen elveszettnek tekinthető?
Részlet a válaszból: […]indult újabb egyeztetési eljárás keretében, olyan tény, adat vagy más bizonyíték alapján kiegészíthetők vagy módosíthatók, amelyeket a korábbi egyeztetési eljárásban nem vizsgáltak.Ugyanakkor a nyugellátásra vonatkozó igény benyújtásakor - függetlenül az előzetes adategyeztetési eljárás(ok)tól - az igénylő ismételten előterjeszthet bármilyen új adatot, bizonyítékot.Sőt még a nyugellátás jogerős megállapítását[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2017. augusztus 15.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 5480
3. találat: Adategyeztetési eljárás kezdeményezése
Kérdés: Milyen igénybejelentő lapot kell kitöltenie annak a személynek, aki adategyeztetési eljárást szeretne kezdeményezni?
Részlet a válaszból: […]adategyeztetés" cím alatt lehetséges.Az Ügyfélkapu a magyar kormányzat elektronikus ügyfélbeléptető és azonosító rendszere, melynek használatához előzetes regisztráció szükséges. A regisztrációs eljárást bármelyik okmányirodában, kormányhivatali ügyfélszolgálati irodában, adóhatóság ügyfélszolgálatán[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2015. november 10.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 4901
Kapcsolódó tárgyszavak:
4. találat: Adategyeztetési eljárás
Kérdés: Kérhető e-mailen keresztül az adategyeztetési eljárás lefolytatása?
Részlet a válaszból: […]személyazonosság igazolása után biztonságosan kapcsolatba léphessenek az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatósággal, illetve más, elektronikus közigazgatási ügyintézést és szolgáltatást nyújtó szervvel. Tekintettel arra, hogy az e-mail nem felel meg a jogszabályok által meghatározott azonosítási[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2015. október 27.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 4885
Kapcsolódó tárgyszavak: ,