Keresés eredménye

A találat a megadott adóhatóság telefonos információs rendszere tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Adóhatóság telefonos információs rendszere
Kérdés: Milyen feltételekkel vehető igénybe az adóhatóság telefonos információs rendszere, és milyen ügyek intézhetők ilyen módon?
Részlet a válaszból: […]az adózó hibás bevallásáról.A telefonos ügyintéző rendszer szolgáltatásainak igénybevételéhez egy egyedi azonosító kód (PIN kód), azaz ügyfél-azonosító szám szükséges. Az ügyfél-azonosító szám olyan véletlenszerűen képzett 8 jegyű szám, amely a telefonáló beazonosítását szolgálja. Az azonosító szám képzését az ügyfél vagy képviselője - az adóhatóság honlapjáról letölthető - papíralapon vagy Ügyfélkapun keresztül elektronikusan beküldött, TEL elnevezésű nyomtatványon illetékmentesen kérheti.Az ügyfél-azonosító szám kiadására a közigazgatási ügyintézési határidő általános szabályai vonatkoznak, ugyanakkor a tapasztalatok szerint - elsősorban az elektronikus úton igényelt - azonosítók legfeljebb néhány napon belül kiküldésre kerülnek. Célszerű tehát[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2013. december 17.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 4274