tb Levelek      
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!
Előfizetőink honlapunkon feltett kérdésére 7 napon belül e-mailben választ adunk!

2 találat a megadott 13. havi nyugdíj tárgyszóra

Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!

1. találat: 13. havi nyugdíj

Kérdés: Milyen összegű 13. havi nyugdíjra lesz jogosult az a személy, aki 2021. szeptember hónapban töltötte be az öregségi nyugdíjkorhatárt, és ettől az időponttól kapja a nyugellátását?
Részlet a válaszból: […]táncművészeti életjáradékban,- rokkantsági ellátásban,- rehabilitációs ellátásban,- baleseti járadékban,- bányászok egészségkárosodási járadékában,- fogyatékossági támogatásban,- vakok személyi járadékában,- rokkantsági járadékban,- a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány által folyósított ellátásban,- polgármesterek közszolgálati járadékában,- a Hjt. szerinti, illetve a Haj-tv. szerinti árvák kiegészítő támogatásában,- a Hjt. szerinti kiegészítő rokkantsági támogatásban,- a Hjt. szerinti, illetve a Hszt. szerinti kiegészítő hozzátartozói támogatásban,- az 1994. évi XLV. tv. alapján a Tny-tv. 62. §-ában foglaltak szerint megemelendő rendszeres pénzbeli ellátásban,- az egyes személyes[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2021. szeptember 21.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 6919
Kapcsolódó tárgyszavak:

2. találat: 13. havi nyugdíj összege

Kérdés: Hogyan számítják ki a 13. havi nyugdíj összegét egy öregségi nyugdíjas személynek, aki elhunyt házastársa után özvegyi nyugdíjban is részesül?
Részlet a válaszból: […]ellátásban, szolgálati járandóságban, átmeneti bányászjáradékban, táncművészeti életjáradékban, rokkantsági ellátásban, rehabilitációs ellátásban, baleseti járadékban, bányászok egészségkárosodási járadékában, fogyatékossági támogatásban, vakok személyi járadékában, rokkantsági járadékban, a Magyar Alkotóművészeti Közalapítvány által folyósított ellátásban, polgármesterek közszolgálati járadékában, a Hjt. szerinti, illetve a honvédelmi alkalmazottak jogállásáról szóló törvény szerinti árvák kiegészítő támogatásában, a Hjt. szerinti kiegészítő rokkantsági támogatásban, a Hjt. szerinti, illetve a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek hivatásos állományának szolgálati jogviszonyáról szóló törvény szerinti kiegészítő hozzátartozói támogatásban, az 1994. évi XLV. tv. alapján a Tny-tv. 62. §-ában foglaltak szerint megemelendő rendszeres pénzbeli ellátásban, az egyes személyes szabadságot korlátozó intézkedésekkel vagy semmissé nyilvánított elítéléssel[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ elolvasni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2021. február 23.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 6724
Kapcsolódó tárgyszavak:
Kapcsolódó összes tárgyszó: