Keresés eredménye

A találat a megadott adókedvezmények elszámolása tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdést időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
A találat: Adókedvezmények elszámolása
Kérdés: Hogyan kell elszámolni az adókedvezményeket, milyen korlátok vannak, mit kell ellenőrizni a benyújtott igazolásokon, illetve be kell-e kérni az eredeti számlákat annak a dolgozónak az esetében, aki 2005. évre munkáltatói adómegállapítást kért, és lakáscélú hitelről, valamint Sulinetről igazolást csatolt be?
Részlet a válaszból: […]szerződéssel, vagy azt belföldön fekvő lakás építéséhez, építtetéséhez nyújtották. A kedvezmény alapjául szolgáló lakáscélra felvett hitel, hitelek együttes összege a 15 millió forintot nem haladhatja meg, és kamattámogatásban kell részesülniük. 30 százalék kedvezmény jár akkor, ha a kedvezmény alapjául szolgáló lakáscélú hitel, hitelek összege együttesen a 10 millió forintot nem haladja meg, és a 40 százalékos mértékű kedvezmény feltételei nem állnak fenn, pl. a lakást használtan szerezték. A feltételek megállapításához szükséges adatokat a pénzintézet igazolása tartalmazza. A munkáltatónak saját adatait is fel kell használnia a tényleges adókedvezmény meghatározásához, hiszen nem érvényesíthető adókedvezmény akkor, ha a magánszemély bevallási[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2006. május 2.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 1409
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: ,