Keresés eredménye

2 találat a megadott adóigazolás tárgyszóra
Az Ön által megadott fenti keresési szempont(ok)nak megfelelő kérdéseket időrendben (legfrissebb elől) jelenítettük meg. Kattintson alább a válasz megjelenítéséhez!
1. találat: Nemleges adóigazolás
Kérdés: Egy kft. bankhitelt szeretne igénybe venni, melyhez szüksége van nemleges adóigazolásra. Milyen feltételeknek kell megfelelnie, és hogyan kell igényelni az igazolást?
Részlet a válaszból: […]kérelemben megjelölt napon az igazolás kiadását előíró jogszabályban megadott adótartozása áll fenn, behajthatatlanság címén nyilvántartott, de el nem évült tartozása van, az esedékes bevallási kötelezettségét nem teljesítette, kivéve ha az esedékes bevallási kötelezettség elmulasztását a lefolytatott ellen­őrzés feltárta, és jogerős megállapítást tett.Az elektronikus ügyintézésre kötelezett adózók az adóhatósági igazolás kiadással kapcsolatos kérelmeiket elektronikus úton, ügyfélkapun[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2015. szeptember 22.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 4847
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
2. találat: Adó- és jövedelemigazolás beszerzése
Kérdés: Hol és milyen módon szerezhető be a hitelfelvételhez szükséges adó-, illetve jövedelemigazolás?
Részlet a válaszból: […]határideje alapesetben nyolc nap, ezt azonban az eljáró igazgatóság vezetője indokolt esetben egy ízben, az ügyfél értesítése mellett, legfeljebb 30 nappal meghosszabbíthatja. (A jelenlegi gyakorlat szerint a személyesen eljáró kérelmezők részére helyben állítja ki a hatóság). Az adóhatóság az adó-, a jövedelem- és az illetőségigazolást a külföldi hatóság által rendszeresített nyomtatványon is kiállítja, ha a kérelmező a nyomtatványhoz csatolja annak hiteles magyar nyelvű fordítását. Atörvényben meghatározott nyolcnapos határidő betartása csak a bejelentési és bevallási, illetve fizetési kötelezettségeiket folyamatosan és határidőben teljesítő kérelmezők esetében lehetséges. Adateltérés vagy hiányosság esetén az adózót értesítő levélben szólítják[…] részlet vége a válaszból.
Ha szeretné a választ most e-mailben megkapni, akkor kérjük kattintson ide!
A válasz időpontja: 2005. december 13.
Az olvasói kérdés sorszáma a Társadalombiztosítási Levelek adatbázisban: 1264
Kapcsolódó tárgyszavak: ,
Kapcsolódó összes tárgyszó: , ,